13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

3
Synergistic Research Orange Fuses: 3 halen, 2 betalen

Aardige acties waarmee u geld kunt sparen of – in het geval van Synergistic Research Orange Fuses bij Kemp Electronics: extra producten kosteloos kunt scoren – zijn altijd leuk.

Zekeringen lijken voor velen ongetwijfeld de meest saaie onderdelen die er zijn. Gewoon een smeltdraadje in een – veelal – al dan niet transparant cilindertje. Makkelijker kunnen we het niet maken, toch? Nou ja, voor audiofielen is er best nog het een en ander te verbeteren aan dit simpele edoch essentiële kleinood. Slechte verbindingen en overgangsweerstanden kunnen bijvoorbeeld een oorzaak van spanningsverliezen, ruis en andere storingen zijn. En dus willen de puristen liefst – nu ja – puristische audiofiele zekeringen. Dat kan, met bijvoorbeeld de exemplaren van Synergistic Research Orange Fuses. En laat Kemp Electronics daar nu nét een alleraardigste actie mee hebben lopen!

Zekeringetje extra voor niks!

Ronald Kemp van Kemp Elektroniks mailt ons: ‘Er is geen andere tweak of upgrade in deze prijsklasse (tot zelfs veel hoger) die zoveel positief effect op uw beeld en geluid heeft als het vervangen van een standaard zekering door een Orange Fuse. Wij van Kemp Elektroniks zijn zo overtuigd van de kwaliteit van deze Synergistic Research zekeringen dat een 30 dagen niet goed, geld terug garantie hierop van toepassing is. Gedurende de maand augustus biedt Kemp Elektroniks bij aankoop van twee zekeringen de derde gratis aan’. Altijd leuk toch, zo’n extraatje? U vindt Kemp Elektroniks trouwens aan de Quellijnstraat 9&15 te Amsterdam.

3 REACTIES

  1. Gisteren 4 stuks SR orange in mijn systeem opgenomen. Direct was er een duidelijk verschil hoorbaar met de gewone zekeringen. Het effect was een diepere soundstage, meer holografisch, maar minder impuls impact.

    Dit was niet wat ik zocht en na een paar uur heb ik van de twee meest kritische voedingen de originele zekeringen weer terug gezet en klonk het weer als vanouds. In de bijsluiter staat dat de zekeringen zeker 200 a 300 uur nodig hebben om ‘in te branden’.

    Na wat rondvragen heb ik uit nieuwsgierigheid de zekeringen nog eens in de tegengestelde richting geplaatst, dit leek veel meer op de originele zekeringen, dus goed, maar tegelijkertijd onnodig.

    Later door overtuigingskracht van anderen de zekeringen nog eens in de juiste richting geplaatst en al na een paar uur hoor ik een verbetering die ik nog niet eerder hoorde. De transparantie is verbeterd alsof vervuilde lens is vervangen door een Swarovski lens. Dit is toch interessant! Ik laat ze voorlopig even zitten.