Bang & Olufsen all-in-one OLED-tv plus soundbar

0
Bang & Olufsen

Een deel van de beeld- en geluidsliefhebbers loopt wég met het merk Bang & Olufsen. Voor hen is er goed nieuws uit Denemarken.

Bang & Olufsen is een designmerk waarvoor geldt: je houdt ervan of je haat het. De liefhebbers kunnen hun hart in ieder geval ophalen aan de nieuwe all-in-one OLED-tv plus soundbar en standaard van het Deense merk. De -letterlijke – basis van de set wordt gevormd door een al even nieuw tv-statief. Met daarop een LG-televisie met afmetingen naar keuze (48, 55 of 65 inch). En de Beosound Stage Dolby Atmos soundbar uit eigen keuken. U krijgt er verder een qua vormgeving (en functionaliteit, vanzelfsprekend…) aluminium Beoremote afstandsbediening bij. De vanaf-prijs van deze set bedraagt £3500.

Standaard

Die OLED-tv’s waar u uit kunt kiezen komen trouwens allemaal behoorlijk goed uit de tests, dus daar hoeft u het alvast niet om te laten. We vonden een afbeelding Van de set op de Facebook-pagina van Bang & Olufsen. Daar werd de nieuwe standaard aangekondigd (die u dus ook los kunt kopen om er op die manier een eigen set mee te maken). Op moment van schrijven zijn alleen nog de prijzen in Britse Ponden bekend, maar dat zal vast wel eens gaan veranderen. Tenzij de sets alleen in het Verenigd Koninkrijk aangeboden gaan worden. Lijkt ons sterk, maar als dat zo blijkt te zijn staat niets u in de weg de genoemde onderdelen gewoon lekker los zelf te kopen natuurlijk.