KEF KW1 draadloze adapter voor subwoofer

0
KEF

KEF heeft de KW1 aangekondigd, een draadloze adapter speciaal bedoeld voor de subwoofers Kube en KF92 van dit merk.

Kabels worden door steeds meer mensen als ontsierend gezien. In ieder geval dingen die je het liefst zo min mogelijk ziet in de woonkamer. En dan komt de nieuwe KEF KW1 draadloze subwoofer-adapter best van pas. Hiermee stuurt u de Kube en KF92 draadloos aan. Het apparaat is compatibel met de KEF LSX en LS50 Wireless Active Music Systems. U verbindt de KW1 via de de op bron aanwezige lijnuitgang, de voedingsspanning wordt aangeleverd via een micro-USB-aansluiting. De ontvanger prikt u in de uitbreidingspoort van de sub (daarover beschikken de Kube 8b, 10b, 12b en KF92). De overdrachtskwaliteit bedraagt 48 kHz / 24 bit. Mocht u het willen, dan kan nóg een sub aangesloten via een optionele extra ontvanger.

Omschakelbare frequentie

De maximaal te overbruggen afstand tussen zender en ontvanger ligt – onder ideale omstandigheden uiteraard – op een ruime 27 meter. Voor de zend/ontvang-frequentie kan gekozen worden uit 5,2 GHz en 5,8 GHz. De KEF KW1 Wireless Subwoofer Adapter Kit kost u £180. Een losse extra ontvanger heeft een prijs van €80, dus dat is allemaal wel te overzien. Leverbaar vanaf september dit jaar; vanaf dat moment mogelijk dus ook in uw huis weer wat minder kabels.