19.5 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Video-cast Live Multitest Live stream multitest – Tidal – Qobuz – Spotify – NAS – Vinyl – Tape

Live stream multitest – Tidal – Qobuz – Spotify – NAS – Vinyl – Tape

0
Live stream multitest – Tidal – Qobuz – Spotify – NAS – Vinyl – Tape

We testen regelmatig meerdere apparaten naast elkaar. Maar… hoe zit het met de online diensten én formaten? Wat zijn de verschillen tussen Spotify, Tidal, Qobuz en uw eigen flac- (of wav) files op uw NAS? En hoe vergelijkt zich dat met vinyl en tape? Wij gaan het komende zaterdag allemaal naast elkaar zetten! Dus… tune in. Vanaf 10:00 gaan we weer live! 

We hebben regelmatig met lezers mailcontact over formats en services. Wat is beter? Welke service klinkt het beste? En is vinyl niet gewoon absoluut superieur? Nu hebben wij wel een voorkeur en een mening. Maar dat is ook deels gebaseerd op vermoedens en oudere informatie. Kortom: tijd voor een megatest van formaten en diensten.

Voor deze test zetten we onze referentieset in, aangevuld met een mooie platenspeler met phono-pre-amp én een mooie cassettedeck. Met name de laatste is uw redacteur érg benieuwd naar. Hoe goed is een goed deck nu écht? Bent u ook benieuwd? Haak dan zaterdagochtend in.

Live Stream multitest