19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi McIntosh audio in Jeep Grand Wagoneer concept-auto

McIntosh audio in Jeep Grand Wagoneer concept-auto

0
McIntosh audio in Jeep Grand Wagoneer concept-auto

De Jeep Grand Wagoneer concept-auto wordt opgeluisterd met audio-apparatuur van McIntosh. Lekker deuntje voor op de weg erbij dus.

Het is inmiddels alweer twintig jaar geleden dat McIntosh actief was op de auto-markt wat in-car audio betreft. Er zijn verder geen specificaties bekend gemaakt over het komende systeem voor de Jeep. Wel circuleert er een (heel korte en weinig zeggende) video waarop duidelijk de kenmerken van McIntosh-apparatuur te zien zijn. Denk daarbij aan het bekende blauw van het merk, plus aluminium frames. En blijkbaar kunt u een stevig vermogen verwachten, zo blijkt ook uit de teaser.

Voor het eerst in twintig jaar

Lang geleden ontwierp McIntosh OEM-geluidssystemen, alsmede apparatuur die klanten zelf in konden bouwen. Ook zagen we begin 2000 een geluidsinstallatie voor de Special Edition motoren van Harley Davidson, terwijl ter viering van het 100-jarig bestaan van Ford de GT van dat merk werd opgeluisterd met iets moois uit de stallen van McIntosh. Helemaal als een verrassing komt de nieuwe aankondiging van de fabrikant ook weer niet uit de lucht vallen. Ondanks kondigde het bedrijf immers een samenwerking met Sonus Faber en Alps Alpine aan. De installatie voor de Jeep Grand Wagoneer concept-auto is dan ook wellicht een mooie vingeroefening voor meer komend moois.