17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Streaming Audio Software Melco Audio digitale muziekbibliotheken klaar voor Roon

Melco Audio digitale muziekbibliotheken klaar voor Roon

1
Melco Audio digitale muziekbibliotheken klaar voor Roon

Melco Audio digitale muziekbibliotheken zijn klaar om Roon (ofwel Roon Ready) toe te voegen, zo laat importeur-distributeur Dimex weten.

Melco’s Roon-implementatie introduceert de optie van Roon-streaming naast het Melco’s audiofiele MIML-softwarepakket (SongKong en MinimServer). Volgens Dimex is dat zorgvuldig ontworpen voor een optimale geluidskwaliteit en tegelijkertijd een ongeëvenaarde gebruikers ervaring, dankzij de krachtige metadata-functionaliteit van SongKong. Dimex verklaart een en ander nader in z’n persbericht: ‘Roon Ready betekent dat Melco EX-apparaten nu een aangepaste versie van de Roon’s RAAT-streamingtechnologie gebruiken, waardoor een fantastische gebruikerservaring gerealiseerd wordt door middel van een intuïtieve interface, eenvoudige installatie, rotsvaste dagelijkse betrouwbaarheid en het hoogste niveau van audio prestaties in de industrie. Geüpdate Melco’s zullen Roon laten werken (als alternatief voor UPnP) wanneer de bibliotheek is verbonden met een USB DAC. Let op, de Roon update is alleen beschikbaar voor de gebruikers van de Melco EX software V4.01. weet u niet zeker of uw Melco geschikt is voor deze update neem dan contact op met uw Melco dealer’. Meer over Melco en dealer-adressen vindt u alhier.

Downloaden

De USB-update staat klaar om gedownload te worden: Melco update V4.04B. Na uitvoeren van de update is uw apparaat Roon Ready, waardoor u gebruik kunt maken van dit populaire muziekbeheer- en afspeelsysteem

1 REACTIE