14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi North West Audio Show en Mitteldeutsche HiFi-Tage afgelast

North West Audio Show en Mitteldeutsche HiFi-Tage afgelast

0
North West Audio Show en Mitteldeutsche HiFi-Tage afgelast

Met een weer stevig oplaaiend COVID-virus in het achterhoofd worden nu ook de laatste grotere shows van dit jaar afgelast. North West Audio Show en Mitteldeutsche HiFi-Tage schuiven door naar volgend jaar.

Met name voor de Britse North West Audio Show is de afgelasting – een logisch gevolg op het nog altijd verre van onder controle zijnde COVID-19-virus – extra zuur. Deze show zou dit jaar immers voor het laatst zonder al te veel rompslomp toegankelijk zijn geweest voor EU-bezoekers. Hoe de vlag er volgend jaar bij hangt wat dat betreft, is steeds onduidelijker. De kans op een no-deal BREXIT groeit gestaag, en om nou straks uren in de rij te gaan staan voor een Engelse audioshow als we er binnen de grenzen van de EU meer dan genoeg hebben is ook zowat. Mocht u alsnog belangstelling hebben, zet dan als alternatieve datum 19 en 20 juni 2021 vast in de agenda.

Onzekere tijden, ook komend jaar

Ook de organisatie van de Mitteldeutsche HiFi-Tage hoopt volgend jaar op betere tijden en een uitgewoekerd virus. Voor dit jaar vond men het te riskant om de voor half november op de rol staande show door te laten gaan. Een specifieke vervangdatum voor volgend jaar is nog niet bekend gemaakt. En heel eerlijk gezegd is het ook verdraaid moeilijk om nu al harde planningen te maken voor 2021 dat zonder twijfel – zeker zonder vaccin – bol zal staan van de onzekerheden. Jammer, maar daar is helaas weinig aan te doen.