16.2 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Audio-Life Private Listening Sessions

Audio-Life Private Listening Sessions

0
Audio-Life Private Listening Sessions

Omdat grote evenementen niet meer kunnen gaat Audio-Life het helemaal anders aanpakken met Private Listening Sessions.

De Private Listening Session die Audio-Life op het programma heeft staan, zijn bedoeld voor kleine gezelschappen van 3 personen. Zij kunnen volgens de Burense zaak op hoog niveau naar muziek luisteren In de eerste twee weekenden van November staan shows op de rol.

Vrijdag 6 & zaterdag 7 november: G.I.P. Laboratory

Audio-Life: ‘Op 6 en 7 november nodigen wij je uit om te komen luisteren naar de bijzonderen G.I.P luidsprekers, inclusief de befaamde 597 tweeter, in combinatie met de Zanden 6000 geïntegreerde versterker. Een versterker die rijk en warm klinkt en een buitengewoon goede combinatie is met G.I.P. Laboratory. Ook zullen wij gebruik maken van zowel de LAB 12 DAC als Weis DAC 501 met de geweldige XODOS streamer.
Daarnaast hebben we ook een primeur: Wilking draaitafels! Een product van eigen bodem. Prachtig gebouwd en echt een muzikaal beest. Deze maken we compleet met een Audio Note I/O element en Audio Note step-up 9. Het wordt één groot feest’.

Vrijdag 13 & zaterdag 14 november: Sonus Faber

‘Niet vaak is de complete serie van de Homage-lijn van Sonus Faber op één plaats te beluisteren. Maar op vrijdag 13 november en zaterdag 14 november 2020 staan alle leden van deze serie opgesteld: de Sonus Faber Amati, Serafino en de Guarneri. De Sonus Faber Homage serie zal worden aangestuurd door de legendarische AirTight 300R afwisselend met de Airtight ATM-2Plus. Een krachtpatser, maar verrekte muzikaal! Daarnaast zal ook de Weiss DAC 501 gebruikt worden. Het laag en livegevoel van deze DAC zijn wonderlijk mooi. Als bron hebben wij een primeur: de nieuwe Pink Faun 2.16 Ultra streamer’, zo belooft Audio-Life.

Aanmelden verplicht

Het is noodzakelijk om u aan te melden bij een van de genoemde evenementen van Audio-Life. Kies daarbij uit de volgende tijdslots:

  • Vrijdag 6 & 13 november: 10:00 – 12:00 uur, 12:00 – 14:00 uur & 14:00 – 16:00 uur
  • Zaterdag 7 & 14 november: 10:00 – 12:00 uur, 12:00 – 14:00 uur & 14:00 – 16:00 uur

Aanmelden voor de sessies gaat door middel van een mail naar [email protected]. Als u uw eigen mondkapje vergeten bent, zijn deze op locatie beschikbaar.