10.7 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Streaming Audio Streaming Deezer: luister als een local met Country Selector

Deezer: luister als een local met Country Selector

0
Deezer: luister als een local met Country Selector

Via de landselectie kunt u in Deezer voortaan een voorkeuzeland instellen. Weg met de Hollandse hits, welkom Schlagers!

De meeste muziekdiensten gaan ervan uit dat je nationaliteit gelijk is aan het land waarin je geregistreerd bent. Zeker binnen de EU is dat een tamelijk achterhaalde gedachtengang. Los daarvan: deze ‘woonland’-configuratie achtervolgt gebruikers ook op vakantie en dergelijke. Overal en altijd blijven (bijvoorbeeld) die Hollandse hits u als Nederlandse gebruiker achtervolgen. Feitelijk natuurlijk onzin, een gebruiker van een muziekdienst moet zelf de keuze hebben wat hij of zij als voorkeursland qua muzikale voorkeur instelt. En precies dat is wat Deezer nu aanbiedt via Country Selector. Kies het land van uw muzikale voorkeur, en u wordt voortaan getrakteerd op muziek (pre) selecties uit die contreien.

Kies uw land

Met Deezer Country Selector kunt u bijvoorbeeld tijdens uw al dan niet virtuele vakantie aan een Spaanse costa voortaan dus genieten van een Spaanse invalshoek. Toegang tot lokale artiesten, playlists uit den lande, hitlijsten en meer. Allemaal uit het het land van uw keuze. U betaalt er niks extra voor en de nieuwe optie is beschikbaar voor alle abonnementsvormen die het Franse Deezer in de aanbieding heeft. Nu maar hopen dat andere muziekdiensten dit voorbeeld snel gaan volgen.