11.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Video-cast Q and A Het is weer tijd: Q and A Friday!

Het is weer tijd: Q and A Friday!

11
Het is weer tijd: Q and A Friday!

Deze vrijdag – 09-10-2020 – is het weer zover. Om 10:00 CEST zitten we er weer klaar voor om uw vragen te beantwoorden. Tevens geven we een korte statusupdate en hebben we ook wat vragen aan u! Benieuwd naar wat die vragen zijn? Tune dan vrijdag in bij de Q and A. 🙂


Q and A Friday – 9 oktober 2020

11 REACTIES

 1. Beste Jaap, het lukt niet altijd om op vrijdag te luisteren maar dan luister ik terug op zaterdag. Ik ben heel blij met je testen en de q&a-uitzending. Leer er altijd wat van. Nu ook weer dat als ik ga streamen er een voorziening moet tussen mijn router van ziggo en de streamer.

  Op je vraag waarover de volgende multitest moet gaan, zou ik graag een vervolg willen op geïntegreerde versterkers. Dan tussen de 7000 en 15000 euro.
  Ik hoop dat er meer lezers en luisteraars zijn die hier benieuwd naar zijn.

  Nogmaals dank voor jouw/ jullie kennisoverdracht.
  Hermann.

 2. Hallo Jaap,

  Waarschijnlijk heb ik niet goed opgelet mbt de aankomende test van switches. Zoals je weet heb ik daar best zelf wat testen mee gedaan en speel nu met de Silent Angel Bonn N8 zowel in de meterkast als bij de set. Ook de Forester (voeding) van Silent Angel draait nu proef bij de Bonn N8 bij de set.
  Binnenkort komt er een Melco S100 deze kant op om te testen, waarbij ik zelf ook de SBooster voeding ga gebruiken.
  Gaan jullie de Melco S100 ook testen en mocht dat niet in de pijplijn zitten, misschien een leuk idee. Ik zou heel benieuwd zijn! ?

  Alvast bedankt voor jouw reactie,

  Jeff

 3. Goedenavond
  Is dit een vraag de Q and A Friday
  Ik bezit een receiver de jvc rx- dp10
  Op deze receiver speel ik hoofdzakelijk mijn streamer de Yamaha MusicCast WXC-50 via interlinks naar de receiver.netjes met nieuwe voedingskabel, en galvanisch ontkoppeld via glasvezel vanaf de switch
  En de media speler van ziggo.voor dolby
  Nu ontdekte ik dat deze Yamaha op alle ingangen anders klinkt de receiver heeft geen voorversterker ingang
  Nu vraag ik mij af welke de de beste ingang zou zijn om mijn streamer ( voor muziek ) het beste zou werken
  De receiver heeft wel bij diverse ingangen een knop line direct
  Gr maarten

 4. Bijna al een traditie de Q&AonFriday. Heel goed initiatief. Ik heb een paar vragen over netwerk aansluitingen:

  1 Gezien de plaatsing van diverse apparatuur waar toch echt ethernet kabel op moet en ik op sommige plekken maar 1 ethernet kabel heb, kom ik uit op ethernet switches. De vraag is of b.v. een Aurender tegelijkertijd met een Apple TV op ethernet aansluiting kan zitten op een switch zonder dat dit onderling stoort.

  2 D-lan (wifi 1200AC) is tegenwoordig veel sneller dan vroeger ? Kan via een snelle D-lan een Aurender streamer zonder haperingen werken ?

  Gr. Ruud de Bree