20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Synology voegt 3,84 TB SAT5200 toe aan SSD-reeks

Synology voegt 3,84 TB SAT5200 toe aan SSD-reeks

0
Synology voegt 3,84 TB SAT5200 toe aan SSD-reeks

Synology Inc. heeft de SAT5200 2,5″” solid-state drive van 3,84 terabyte uitgebracht. Dit product is ontworpen voor Synology-gebruikers die een hoge capaciteit en betrouwbare opslag-arrays nodig hebben.

Hoewel niet direct bedoeld voor thuisgebruikers, is de reeks huiseigen SSD’s van Synology wel een interessante ontwikkelingen. En voor het streamen van uw kostbare videiverzameling in 8K-resolutie zijn snelheid en betrouwbaarheid ook thuis van belang. Dankzij de hoge prestaties en een lage latentie is de drive bij uitstek geschikt voor kritieke werkzaamheden. Vanwege de steeds hogere eisen op het gebied van opslag is deze SSD ontwikkeld met een vermogen betrouwbaarheid op enterprise-niveau. Daardoor zijn bedrijven en gebruikers opgewassen tegen intensieve werkbelastingen terwijl ze profiteren van een robuuste gegevensbescherming.

Constante prestaties

“Een betrouwbaar opslagsysteem heeft schijven nodig die bestand zijn tegen voortdurende zware lees- en schrijfbewerkingen, zonder dat de prestaties verslechteren. Onze SAT5200 SSD’s zijn speciaal ontworpen om de constante prestaties en lage latentie te bieden waar grote ondernemingen en klanten in het mkb om vragen,” zegt Julien Chen, Productmanager Synology solid-state drives. SAT5200 SSD’s zijn speciaal ontworpen voor Synology-systemen en zijn gebouwd om consequent hoge en betrouwbare prestaties te leveren, meer dan 58.000 4K random write IOPS*. End-to-end-gegevensbescherming en circuits ter bescherming tegen stroomuitval zorgen ervoor dat gegevens veilig naar de schijf worden geschreven. Integratie met Synology DSM staat garant voor een verbeterde analyse van en inzicht in de levensduur van de SSD. SAT5200-schijven zijn goedgekeurd voor 1,3 Drive Writes Per Day (DWPD) op grond van de JESD219A enterprise workload en zijn bedoeld voor gemengd gebruik.

Beschikbaarheid

De Synology 3,84 TB SAT5200 is binnenkort verkrijgbaar via de partners en kanaalnetwerken van Synology. Klik hier voor meer specificaties.

* De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de firmware, systeemconfiguratie en testinstelling. (SAT5200-960G) De prestaties zijn gemeten met behulp van FIO op Linux met een wachtrijdiepte van 32 (4 KB = 4.096 bytes). (SNV3400/SNV3500) De prestaties zijn gemeten met behulp van FIO op Linux met een wachtrijdiepte van 256 (4 KB = 4.096 bytes)