19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi CD-spelers Metronome Le Player 3+ DAC- en cd-speler

Metronome Le Player 3+ DAC- en cd-speler

0
Metronome Le Player 3+ DAC- en cd-speler

De nieuwe Metronome Le Player 3+ is een DAC en cd-speler in één. Ideaal voor een ieder die ook nog wel eens naar een cd’tje luistert!

Hoewel streamen en digitale downloads – beiden liefst in hi-res kwaliteit – tegenwoordig gemeengoed zijn, bestaan er ook nog altijd cd’s. Al was het maar in de thuis opgebouwde collectie van de afgelopen decennia. Bent u iemand die én naar moderne hi-res streams en bestanden wilt luisteren, maar zeker ook zo af en toe nog eens een cd uit de kast trekt? Dan hoeft u dankzij Metronome geen ingewikkelde keuzes meer te maken. De nieuwe Le Player 3+ beschikt over zowel een capabele DAC als een cd-speler. De DAC beschikt over een a-synchrone USB-ingang die een resolutie van maximaal 32 bit / 384 kHz ondersteunt, alsmede DSD tot en met DSD 512. De S/PDIF-ingang kan overweg met een maximale kwaliteit van 24 bit / 192 kHz. Kortom: ademruimte genoeg wat de DAC betreft.

Storingsarm loopwerk

Het loopwerk van de Metronome Le Player 3+ is afkomstig uit de Le Player 3 van ‘t zelfde merk. Het moet onder meer zorgen voor ruis en storingen veroorzaakt door het mechaniek. De Metronome Le Player 3+ kost u een bedrag van €6000. U bespaart er tegelijkertijd de aanschaf van een losse DAC en een losse cd-speler mee, natuurlijk.