Sonos Arc ondersteunt nu multi-channel LPCM

0
Sonos

Via een inmiddels klaarstaande firmware-update zijn Sonos speakers geschikt te maken voor multi-channel LPCM, wat goed nieuws is voor bijvoorbeeld gamers.

Arc is al snel favoriet geworden bij liefhebbers van hoogwaardig bioscoopgeluid voor TV, film, muziek en gaming voor thuis. Door middel van een software-update die vandaag uitrolt, ondersteunt Arc nu multi-channel LPCM. ‘Dat zorgt voor een nieuwe, meeslepende geluidservaring voor bij het gamen, het kijken/luisteren van Blu-ray discs en meer. Om ondersteuning te krijgen voor multi-channel LPCM op Arc, updaten klanten de nieuwste Sonos-software die vandaag in de app stores wordt uitgerold voor alle bestaande en toekomstige Arc set-ups’, zo laat de fabrikant weten.

Sonos introduceert Upgradeprogramma

Het Upgradeprogramma van Sonos is een nieuw loyaliteitsprogramma dat langdurige Sonos-klanten beloont met de mogelijkheid om hun systeem thuis te upgraden of uit te breiden. ‘Klanten die op dit moment genieten van een aantal van onze eerdere producten kunnen nu de nieuwste Sonos-luidsprekers toevoegen aan hun set-up met maximaal 30% korting. Klanten die gebruik maken van de korting verkregen door middel van dit programma kunnen hun oudere Sonos-producten precies zo blijven gebruiken als voorheen’, aldus de fabrikant.

Producten die in aanmerking komen voor deze kortingen zijn:

  • 15% korting per Sonos-product van dit type: Connect:AMP (Gen 2), Connect (Gen 2), Play:1, Play:3, Play:5 (Gen 2), Playbar, en Playbase. Eén korting per in aanmerking komend product.
  • 30% korting per Sonos-product van dit type: Connect:AMP (Gen 1), Connect (Gen 1), en Play:5 (Gen 1). Eén korting per in aanmerking komend product.
  • 30% korting op Boost: Als u een Bridge heeft. Eén korting per in aanmerking komend product.

Het Upgradeprogramma vervangt het eerder geïntroduceerde Trade Up programma.

Account

Klanten kunnen inloggen op hun account op sonos.com om te zien welke van hun producten in aanmerking komen voor een korting. Zodra een klant bevestigt dat hij wil upgraden, ontvangt hij in zijn account een kortingstegoed. Het tegoed is direct te gebruiken of kan bewaard worden voor een toekomstige aankoop – het vervalt niet. Klanten die gebruik maken van de korting verkregen door middel van het Upgradeprogramma kunnen hun oudere Sonos-producten precies zo blijven gebruiken als voorheen.