14.4 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi CITY AUDIO TRADE importeur ThivanLabs en Audes

CITY AUDIO TRADE importeur ThivanLabs en Audes

0
CITY AUDIO TRADE importeur ThivanLabs en Audes

We ontvingen een persbericht van CITY AUDIO TRADE, waarin de importeur van de merken ThivanLabs en Audes zich eens voorstelt.

Altijd leuk om eens kennis te maken met een audio-gerelateerd bedrijf. En dus nemen we het persbericht van CITY AUDIO TRADE hierna volgaarne voor u over: ‘Wim Noppers en Doenja Nijhuis zijn sinds 1 oktober 2020 de drijvende kracht achter City Audio Trade, een dynamisch audiobedrijf in Delden dat zich bezighoudt met de distributie van topklasse audioapparatuur. Wim, audioman in hart en nieren, en Doenja, theater vakvrouw met een enorme dosis “livemuziek-ervaring”, hebben beiden een enorme passie voor muziek en muziekweergave op het allerhoogste niveau. Deze passie is het fundament van City Audio Trade’.

ThivanLabs

ThivanLabs is een – zo lezen we verder ‘toonaangevende Vietnamese fabrikant op het gebied van research, ontwerp en productie van buizenversterkers, luidsprekers en DA-converters. De High-End Power Conditioners en luidprekers van Audes, welke tot de absolute wereldtop behoren, zijn belangrijke producten in het City Audio Trade assortiment’.

Dat u het weet!

‘De producten van ThivanLabs scoren wereldwijd zeer hoog en vinden via de betere audiowinkels hun weg naar de consument. In Europa, met name in Duitsland getuige de vele goede tests, heeft ThivanLabs in korte tijd een enorme naamsbekendheid verworven. De Power Conditioners van Audes zijn van absolute topklasse en kunnen zich meten met de allerbesten. Enorme toename van dynamiek, meer detail, meer lucht om de instrumenten, voller en warmer, zijn zo enkele superlatieven. Optimale ondersteuning en service voor de dealers en consumenten zijn vanzelfsprekend bij ons’, aldus de importeur.

Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend terecht op de website van de importeur.