12.8 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Crystal Cable, een blik achter de schermen

Crystal Cable, een blik achter de schermen

1
Crystal Cable, een blik achter de schermen

D&D Audio attenteerde ons (en andere abonnees van z’n nieuwsbrief) op een mooie blik achter de schermen bij Crystal Cable.

Wilt u eens wat meer weten over de filosofie en werkwijze van Crystal Cable, dan heeft Soundstage een mooie video geproduceerd over de kabelfabrikant, zo laat D&D Audio weten. Zie hoe de kabels ontworpen en gefabriceerd worden. En hoor hoe ontwerpers spreken over hun filosofie en drive wat ‘t bereiken van dat ultieme geluid is. CEO Robert Winterhoff, technish directeur Edwin Rynveld en operationeel eindverantwoordelijke Viktor de Leeuw komen aan het woord.  Behalve over kabels spreken zij ook over de de Arabesque, Arabesque Mini en Minissimo luidsprekers en niet te vergeten de CCI versterker. Leuk dus ter leering ende vermaeck.

…want TwintigTwintig is iets heel anders geworden dan we met z’n allen verwacht of gehoopt hadden

Zware tijden

Verder ziet natuurlijk ook D&D de gevolgen van de zich steeds langer voortslepende coronacrisis: ‘Weet u nog, een van onze nieuwsbrieven aan het begin van 2020? “We kunnen nietwachten wat dat futuristische jaartal ons zal brengen?” We hebben een beetje spijt van die ietwat gewaagde uitdaging richting het universum, want TwintigTwintig is iets heel anders geworden dan we met z’n allen verwacht of gehoopt hadden.’ En dat is iets waarmee wij het alleen maar eens kunnen zijn. Ook volgend jaar zal een uitzonderlijk jaar worden, met beduidend minder massa-evenementen. We gokken dat een groot deel van de welbekende grote (audio) expo’s – door veel organisatoren hoopgevend naar voorjaar 2021 doorgeschoven – hoogstwaarschijnlijk opnieuw uit- of afgesteld worden. Goed dus dat er nog nieuwsbrieven en video’s als die over Crystal Audio zijn, en meer en meer virtuele evenementen georganiseerd worden. Het geld dat u bespaart aan dure vakanties, beursbezoeken in den vreemde en meer kan vervolgens besteed worden aan mooie apparatuur. Elk nadeel heeft z’n voordeel!

1 REACTIE