11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Lumïn IR-afstandsbediening voor alle Lumïn streamers

Lumïn IR-afstandsbediening voor alle Lumïn streamers

0
Lumïn IR-afstandsbediening voor alle Lumïn streamers

Lumïn presenteert een infrarood afstandsbedieningskit compatibel met alle streamers van deze fabrikant. Gemak dient de mens!

Met de introductie van Leedh digitale volumeregeling werd de fabrikant overstelpt met de vraag om te voorzien in een (IR) afstandsbediening, zo laat importeur Penhold BV weten. ‘Dankzij deze hoogwaardige verliesvrije volumeregeling is in veel gevallen de voorversterker overbodig geworden. Het weglaten ervan levert niet zelden ook een verbetering van de geluidskwaliteit op. Maar ja, de meegeleverde afstandsbediening was best handig om snel even het volume bij te regelen of te muten bij een beller….’, zo vervolgt het persbericht.

Inprikken op USB-ingang

Lumïn voorziet nu in deze behoefte met de introductie van een infrarood afstandsbedieningskit. Penhold: ‘De kit bestaat uit een hoogwaardige afstandsbediening van Oostenrijkse makelij en een ontvanger (kabellengte +/- 90cm) welke op de Lumïn streamer wordt aangesloten op een vrije USB ingang. Deze afstandsbediening is geschikt voor alle (X1 / S1 / T2 / A1 / T1 / D2 / D1 / U1 / U1mini / M1) Lumïn streamers en biedt functies als: volume up / volume down / mute / play / pause / next / previous / shuffle / repeat & standby. Voorts zijn er toetsen gereserveerd voor toekomstige functies’.

De geadviseerde verkoopprijs van deze remote kit bedraagt €329.
Penhold verwacht de Lumïn infrarood remote kit ‘aanstonds’ en kan deze naar eigen zeggen dus nog ruim voor de aankomende Kerst leveren!