11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Winkels Record Store Day 2021 in juni gepland

Record Store Day 2021 in juni gepland

0
Record Store Day 2021 in juni gepland

Organisatoren van evenementen kijken reikhalzend uit naar volgend jaar, zo ook die van Record Store Day welke gepland is voor 12 juni.

Record Store Day levert toch altijd weer leuke aanbiedingen en andere bijzondere zaken op voor muziekliefhebbers. De speciale dag ter ere van de platenzaak is dit jaar echter behoorlijk in het water gevallen door Covid. Normaliter wordt de dag jaarlijks gehouden op de derde zaterdag van april. Voor 2021 ziet de organisatie dat – waarschijnlijk terecht – nog niet zo zitten. Vandaar dat er een hopelijk net wat meer realistische datum van 12 juni is geprikt. Hopelijk zijn we tegen die tijd op de goede weg en blijken vaccinatieprogramma’s de zo vurig gewenste vrijheid van beweging teruggebracht te hebben.

Hoop

De eerste reguliere audio-gerelateerde evenementen zullen – net als elk ander evenement – de eerste keer na Covid ongetwijfeld heel veel mensen trekken. Gewoon omdat het weer kan en mag. Laten we hopen dat 2021 inderdaad het jaar van herwonnen vrijheid en gezondheid wordt. Heel veel langer moet de Corona-ellende immers niet meer gaan duren. Dat gaat echt ten koste van heel veel banen, leveranciers, fabrikanten en meer. Nog geheel los van de psychische gezondheid van de gemiddelde mens. Record Store Day 2021 is in ieder geval iets om heel voorzichtig een beetje naar uit te kijken. En gezien de tijd van het jaar is er misschien hier of daar zelfs wel een live optreden op straat te verwachten.