11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Reference Sounds verhuisd

Reference Sounds verhuisd

0
Reference Sounds verhuisd

Reference Sounds laat weten dat het verhuisd is naar een nieuwe locatie  in Almere, perfect bereikbaar in een pand met vele mogelijkheden.

We lezen in het verhuisbericht van Reference Sounds: ‘Een paar weken geleden lieten we al weten dat we achter de schermen druk doende zijn met de realisatie van het Reference Sounds Experience Center. Een fantastisch pand waar vanaf begin volgend jaar al onze merken in ultieme vorm beleefd kunnen worden. Alhoewel er aan de showroom nog hard gewerkt wordt zullen we onze activiteiten vanaf 21 december 2020 voortzetten vanaf onze nieuwe locatie. Daarom dus alvast deze adres wijziging!’.

Goodbye Amstelveen, Hello Almere!

‘Ons Experience Center is gevestigd in Almere-Poort, de eerste afrit richting Almere vanuit Amsterdam en vrijwel direct aan de A6. Perfect bereikbaar dus. Zoals gezegd is de showroom nog ‘in progress’ maar vanaf 21 december zullen leveringen en reparaties al plaats vinden vanuit het nieuwe adres. Hieronder vind je onze nieuwe gegevens’, zo vervolgt Reference Sounds. Het nieuwe adres:

Reference Sounds
Chroomstraat 2
1362 JK Almere

Laatste woorden uit de aankondiging: ‘Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang van de showroom en ons nieuwe telefoonnummer – zodra beschikbaar!
Wordt vervolgd :-)’ Verder geldt dat de website vanzelfsprekend gewoon op de oude plek beschikbaar blijft.