15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+

Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+

0
Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+

Goed nieuws voor een ieder die onlangs (of alweer een tijd geleden) een nieuw Apple-apparaat heeft gekocht: de daarbij ‘geleverde’ gratis toegang tot Apple TV+ wordt (weer) verlengd.

Hoewel Apple TV+ nog lang niet zo’n vulling kent als veel andere streaming videodiensten, is het aangebodene wel van hoge kwaliteit. En – ook niet onbelangrijk – vrijwel allemaal in-huis geproduceerd. Kortom: unieke content die ook nog eens tegen een concurrerende prijs in vergelijking met andere streamers wordt aangeboden. Omdat Apple ziet dat een fors deel van de mensheid nog altijd aan huis gekluisterd is en dat voorlopig ook nog wel zo zal blijven, is de gratis proefperiode verlengd tot en met juli 2021. Netjes, want vrolijk wordt je nou eenmaal niet van al die lockdowns en quarantaines. Apple TV+ kan dan ook weer voor net wat extra vertier zorgen. Het is overigens alweer de tweede keer dat Apple de proefperiode verlengt, de eerste keer eveneens vanwege Corona-ellende.

Tot negen maanden erbij

Onder de streep betekent het trouwens dat een ieder die een nieuw Apple-apparaat in 2019 heeft gekocht en zijn of haar gratis TV+-periode destijds heeft geactiveerd, nog altijd kosteloos kijkt. In totaal zo’n negen maanden erbij dus, wat toch weer een paar bespaarde tientjes oplevert. En ook dat is mooi meegenomen in deze barre tijden.