10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Bassocontinuo vernieuwt instapserie CLASSIC LINE

Bassocontinuo vernieuwt instapserie CLASSIC LINE

0
Bassocontinuo vernieuwt instapserie CLASSIC LINE

Het Italiaanse Bassocontinuo heeft de CLASSIC LINE van een opfrisbeurt voorzien, wat goed nieuws is voor een ieder die op zoek is naar een eerste kennismaking met het merk.

De CLASSIC LINE is volgens de fabrikant opgezet met als doel en serie apparatuur te presenteren die enerzijds zeer bruikbaar is en anderzijds over een aantrekkelijk prijskaartje en prima technische specs beschikt. Het geheel is – net als de REFERENCE LINE – volledig modulair opgezet. U kunt de positie van de planken naar wens veranderen door simpelweg cilinders toe te voegen of te verwijderen. Verschillende modellen kunnen gecombineerd worden. Elke plank heeft een dikte van 25 mm en het maximaal te dragen gewicht begint bij 60 kilo. Het metalen deel van de racks wordt gevormd door twee cilinders van vijf of tien centimeter en een diameter van 35 mm. Daarmee kunt u elke denkbare configuratie maken, waardoor een extreem flexibel geheel ontstaat. Verder kan gekozen worden uit drie afwerkingen: donkergrijs, melkwit en zilver.

Zero shaking

Bassocontinuo introduceert in de 2.1-versie van de vernieuwe CLASSIC LINE een al even nieuw ‘zero shaking’-systeem. Dat moet tot een grote verbetering in stabilisatie leiden ten opzichte van de voorgaande versie. Wat plankleuren betreft kunt u nu naast Cerbero Black en Iside White kiezen uit Walnut en Wenge, wat volgens de fabrikant voor een perfecte match zorgt met speakers van Sonus Faber. Het geheel is handgemaakt in Italië en per direct leverbaar.