Canton GLE 496.2 AR zuil met Dolby Atmos

0
Canton

Met de GLE 496.2 AR completeert Canton de GLE-familie. De staande speaker is voorzien van een naar boven gerichte Dolby Atmos driver.

Canton heeft voor ‘t eerst Dolby Atmos in een van z’n passieve luidsprekers geïntegreerd. Bovenop de GLE 496.2 AR – een zuil – treft u een naar boven gerichte driver aan. Deze verzorgt het hoogtekanaal van Dolby Atmos, dat naar de luisteraar gereflecteerd wordt. Verder is de nieuweling uitgerust met de meest recente vorm van de aluminium-mangaan hogetonendriver. Een symbiose van wave guide, nieuw materiaal voor het membraan en een aangepast filter zorgt ervoor dat de Canton GLE 496.2 AR een frequentiebereik heeft dat loopt van 20 Hz tot en met 40 kHz.

Dubbele woofer

De Canton GLE 496.2 AR is opgebouwd als drieweg basreflex-systeem. U treft er twee aluminium woofers in aan, alsmede een eveneens van een aluminium conus voorziene middentoner. U dient alleen nog te zorgen voor een eindversterker met ondersteuning van Dolby Atmos. In combinatie met deze speaker in een surround-setting hoort u dan voortaan de vliegtuigen echt over u heen vliegen en beleeft u een onweersbui alsof u er midden in zit. De prijs van deze GLE 496.2 AR bedraagt €869, per stuk. Verder kunt u kiezen uit de kleuren zwart of wit, waarmee u ze in de meeste interieurs wel kwijt zult kunnen.