11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoons EPOS Google Meet- en Google Voice-certificering voor ADAPT-headsets

EPOS Google Meet- en Google Voice-certificering voor ADAPT-headsets

0
EPOS Google Meet- en Google Voice-certificering voor ADAPT-headsets

EPOS kondigt aan dat de ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit moet leiden tot een verbeterde geluidservaring.

De aangekondigde certificering betreffende Google Meet en Google Voice voor de EPOS ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 biedt zakelijke professionals een rijk, natuurlijk geluid en Active Voice Cancellation voor meer focus en productiviteit, waar ze ook maar deelnemen aan een Google Meet- of Google Voice-sessie, zo laat de fabrikant weten. EPOS vervolgt: ‘Steeds vaker gaat het werk overal mee naartoe en vergaderingen dus ook. Daardoor worden veelzijdige audio-oplossingen die zich direct aanpassen aan verschillende geluidsomgevingen van essentieel belang om mensen en teams bij elkaar te brengen en om de prestaties onderweg te verbeteren’.

Unified communication

‘Het Unified Communications-aanbod van Google is een toonaangevende professionele oplossing die bestaat uit Google Meet, Google Chat en Google Voice. Waar de laatstgenoemde zich richt op vergaderingen, gesprekken en berichten, is Google Meet een videocommunicatiedienst die deel uitmaakt van Google Workspace en G Suite for Education. In het derde kwartaal had Google Meet een piek van 235 miljoen deelnemers aan dagelijkse vergaderingen en meer dan 7,5 miljard dagelijkse videogesprekken. De nieuwe EPOS-certificering met Google Meet en Google Voice zorgt ervoor dat de gecertificeerde EPOS ADAPT-apparaten gebruikers een audio-ervaring bieden van hoogwaardige kwaliteit tijdens het gebruiken van Google Meet en Google Voice. Als onderdeel van het certificeringsproces worden er een aantal audiotests uitgevoerd door een onafhankelijk audiolaboratorium dat door Google is goedgekeurd, aldus EPOS in het verspreide persbericht.

Hybride werkplek

Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS, vertelt: “Elke dag nemen meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd deel aan vergaderingen of gesprekken via Google Meet of Google Voice. Dat maakt onze samenwerking met Google tot een belangrijk partnership om onze visie te realiseren: Mensen te helpen om meer te bereiken door uitstekende audio-ervaringen. De hybride werkplek is een ideale match voor ADAPT, onze serie voor moderne, flexibele werknemers die de wereld als hun kantoor beschouwen. Zij hebben een naadloze audio-ervaring nodig om ervoor te zorgen dat absoluut niemand verkeerd begrepen wordt.”

ADAPT – Werk op uw manier

EPOS over de ADAPT-serie: ‘ADAPT is een serie hoogwaardige audio-oplossingen voor mensen die vanaf iedere plek perfecte zakelijke gesprekken willen voeren. De ADAPT-serie is ontwikkeld om de concentratie te verbeteren en om gefocust te blijven. Het is geïnspireerd door de verschillende behoeften van de drukke professional, die een headset in meerdere eigentijdse ontwerpen zoekt. Een headset die zo veelzijdig is, dat er nog meer uit zakelijke gesprekken gehaald kan worden. Draadloze functionaliteiten en actieve ruisonderdrukking; deze headsets sluiten aan op uw behoeften en op de manier waarop u graag werkt’. Alhier treft u meer informatie aan over de ADAPT-serie.