11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi CD-spelers PS Audio brengt nieuwe Transport uit

PS Audio brengt nieuwe Transport uit

0
PS Audio brengt nieuwe Transport uit

De nieuwe Transport van PS Audio is – zoals de naam wellicht al doet vermoeden – een transport voor cd’s en SACD’s.

De kern van de nieuwe PS Audio Transport wordt gevormd door een nieuw ontwikkelde ‘Air-Gap. Het gaat de nieuwe standaard worden voor alle producten van de fabrikant en de Transport is ‘t eerste apparaat waar het idee in de praktijk is gebracht. Bij Air-Gap wordt interne galvanische scheiding gebruikt om af te rekenen met massa-vervuiling en het rekent volgens PS Audio vrijwel geheel af met welke vorm van ruis dan ook. De Transport speelt zowel standaard cd’s als SACD’s af, die u nu volgens de fabrikant in alle detail kunt beluisteren.

DSD naar buiten

Kortom: een cd-transport voor liefhebbers van muziek. Groot voordeel daarbij is dat de PS Audio Transport ook de DSD-laag van SACD’s ontsluit. Deze drm-beveiligde stream kan nu rechtstreeks via I2S aan een PS Audio DAC gevoerd worden, waarmee u echt het onderste uit de kan haalt wat betreft dit medium. Verder is voorzien in de ‘digital lens’ die ook in de voorganger aanwezig was. Daarbij wordt het transport/laser-mechaniek elektrisch en mechanisch gescheiden van de optische unit. En dat moet leiden tot het elimineren van jitter en timing-gekkigheden, waardoor u een bitperfect signaal op de uitgang krijgt.