11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio Q and A Friday!

Alpha Audio Q and A Friday!

5
Alpha Audio Q and A Friday!

Yes! Het is weer zover: de Alpha Audio Q and A Friday. We gaan live op 19-02-2021 om 10:00 om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u zeker zijn van een goed antwoord? Stuur dan uw vragen in via het contactformulier, of reageer onder dit bericht. Tot vrijdag 19-02-2021, 10:00 CET.

Alpha Audio is er voor zijn lezers. En aan de kern daarvan staat hulp bij prangende vragen. En hoe kan dat beter dan live via internet. Daarom is de Q and A in het leven geroepen. Elke tweede vrijdag van de maand gaan we live om uw vragen te beantwoorden!

Alpha Audio Q and A

5 REACTIES

 1. Wat je daar vertelde over ruimtecorrectie moet ik mee oneens zijn.
  Heb ooit een jaar of 7 geleden een Lyngdorf DPA1 gekocht en alles leek op zijn plaats te vallen.
  in die tijd had ik audiostatic DCM5 speaker, dus wat fasegedrag aangaat erg precies.
  sinds twee jaar van systeem verandert, overgestapt naar QA concept 300(het oog wil ook wat) en lyngdorf tdai3400, want daar kan ik zo’n beetje alles op aansluiten wat ik wil.
  en nog steeds een stereobeeld dat staat als een huis zowel in diepte als breedte van het denkbeeldige buhne.
  het leuke is wanneer je kamer weer eens verandert, meet je de kamer op en klaar is kees.
  wilde gewoon wat tegengas geven.
  mvg

 2. Het is inderdaad heel nerdy om SFP modules te gaan testen maar het is zeker aan te bevelen. Ik hoop dat de Finisar FTLF1324P2BTL-MC LW (internationaal populair) en mijn nieuwe favoriet de Finisar FTLF1321P1BTL-HW ook meedoen. Deze modules doen het erg goed in de Buffalo BS-GS2016 en zijn dure tegenhanger de Melco S100. Heb je geen switch nodig dan kun je altijd nog kiezen voor de geweldig ‘klinkende’ Startech ET91000SFP2 die ik hiervoor in gebruik had. De verschillen tussen de modules zijn aanzienlijk en het is altijd een beetje afwegen wat de doorslag geeft. Die balans heb ik bereikt met de Finisar FTLF1321P1BTL-HW.

 3. Beste Jaap,

  Voor mijn SF Sonetto’s 5 wil ik de IsoAcoustic Gaia 3 aanschaffen.
  Op Youtube zijn diverse filmpjes te vinden die enorme verschillen laten horen.
  In de Pers en ook door jullie is er enthousiast gereageerd op kwaliteit van deze Gaia’s.
  Mijn vraag is: In de YouTube filmpjes staat de muziek altijd behoorlijk hard. Zelf speel ik mijn muziek altijd redelijk zacht. Is het ook bij lagere volumes een goed idee de Gaia’s aan te schaffen?

  Groet,

  Frans