20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Live Multitest geïntegreerde versterkers

Live Multitest geïntegreerde versterkers

9
Live Multitest geïntegreerde versterkers

Het is weer zover! Deze zondag – 28-02-2021 om 10:30 CET – gaan we weer een aantal prachtige apparaten testen in de Artone Studio’s in Haarlem. Deze keer gaat het om geïntegreerde versterkers van tussen de 1000 en 1500 euro. Oftewel: een zeer interessante prijsklasse. 

Multitests zijn nuttig om snel verschillen waar te nemen tussen apparaten. Het laat direct klankkleurverschillen, verschillen in detaillering en karakter horen. En dat is leerzaam. Zowel voor u als voor ons!

In deze test pakken we een handvol geïntegreerde versterkers op die we aansluiten op een set DALI Rubicon 6 Jubilee Edition (zwart… erg fraai). Deze luidsprekers hebben een prettig karakter en is niet té lastig aan te sturen.

Kandidaten

Gezien de huidige voorraad van elektronica is het nogal lastig voorspellingen te doen. We hadden Atoll met de INT100 maee, maar die is nog ergens in Frankrijk en dus niet op tijd binnen. Jammer. Maar gelukkig is er meer om aan te pakken.

  • Primare i15
  • Naim Nait 5si
  • Cyrus One HD
  • Marantz PM7000N

 

9 REACTIES