14.5 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoonversterkers Mytek Liberty THX AAA hoofdtelefoonversterker

Mytek Liberty THX AAA hoofdtelefoonversterker

0
Mytek Liberty THX AAA hoofdtelefoonversterker

De nieuwe Mytek Liberty THX beschikt over de gepatenteerde Achromatic Audio Amplifier Technology, meer lineair gaat niet.

Dat Achromatic Audio Amplifier Technology van THX, afgekort tot AAA zorgt voor een extreme lineariteit. Het is dan ook de meest lineaire versterkertechniek die momenteel beschikbaar is. U kunt er een hoge mate van muzikale precisie, een nog nooit gehaald dynamiekbereik en een zeer gering aandeel ruis en vervorming. Luisteren via de nieuwe Mytek Liberty THX hoofdtelefoonversterker met AAA aan boord zorgt ervoor dat u muziek precies zo hoort als door de maker bedoeld. En dan is er ook nog de THX feed-forward foutcorrectie die AAA het onderste uit de kan laat halen.

Vermogen

Dankzij THX Feed Forward kan een maximale stroom van 1 A bij een spanning van 25Vtt aan de uitgang geleverd worden. En daarmee is elke momenteel verkrijgbare hoofdtelefoon aanstuurbaar. Vanzelfsprekend is bij dit soort vermogens een goede beschermingsschakeling nodig en die is dan ook aanwezig in de Mytek Liberty THX; in meervoud zelfs. Zo wordt de uitgang middels een uitgangsrelais tijdens het inschakelen losgekoppeld totdat alle onderdelen de volle spanning en stabiliteit bereikt hebben. De hoofdtelefoonversterker is compact van afmetingen, maar vergis u niet: dit is zonder meer een referentie-exemplaar. Er worden hoogwaardige vergulde connectoren gebruikt en een overgedimensioneerde 60 Watt ringkerntrafo zorgt voor de voeding. Verder is voorzien in afzonderlijke – ruisarme – volumeregelaars voor het linker- en rechterkanaal. De Mytek Liberty THX moet ‘t eerste kwartaal van dit jaar uitgebracht worden. Vooraf bestellen kan al, de prijs bedraagt €1495.