11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi The Bristol Hi-Fi Show definitief afgelast

The Bristol Hi-Fi Show definitief afgelast

0
The Bristol Hi-Fi Show definitief afgelast

The Bristol Hi-Fi Show stond voor februari op de rol en werd in oktober vorig jaar afgelast, een eventuele virtuele editie gaat definitief niet door.

De afgelasting van zelfs de virtuele editie van The Bristol Hi-Fi Show maakt (audio)beurzen in 2021 direct weer actueel. Zoals het er nu naar uitziet, met diverse Covid-mutaties die mogelijk tot waarschijnlijk niet afgedekt worden door de huidige vaccins en een relatief laag vaccinatietempo, gaan veel expo’s ook dit jaar waarschijnlijk niet door. In ieder geval niet in fysieke vorm. Ook voor bijvoorbeeld de toonaangevende High End München wordt het spannend. Deze beurs vindt traditiegetrouw in of rond mei plaats. Dat dat veel te vroeg zou zijn, hadden de organisatoren ook al bedacht. En dus staat de editie voor dit jaar ingepland voor 9 tot en met 12 september. Maar zelfs dát zou wel eens te vroeg kunnen blijken, zeker als we bedolven worden onder gemuteerde Covid-varianten.

Aangepast

Gaan er eventueel beurzen wel door dit jaar, dan zal het er ongetwijfeld allemaal heel anders uit zien dan voorheen. Denk aan een gelimiteerd aantal bezoekers, verstrekkende maatregelen op het vlak van hygiëne en ga zo maar door (zie alvast de screenshot hierboven betreffende de High End München). Vooralsnog zult u uw hifi en high-end genot hoofdzakelijk virtueel moeten consumeren. Maar zoals altijd heeft elk nadeel z’n voordeel: want dat kan natuurlijk gewoon lekker vanuit de luie stoel.