10.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Luidsprekers Actief Mitchell Acoustics uStream One Bluetooth speakers

Mitchell Acoustics uStream One Bluetooth speakers

0
Mitchell Acoustics uStream One Bluetooth speakers

Mitchell Acoustics heeft de uStream One draadloze Bluetooth-speakers uitgebracht, draadloos in alle opzichten trouwens.

Dat Bluetooth draadloos is, moge bekend verondersteld worden. Dat u dan ook snel en eenvoudig een verbinding vanaf bijvoorbeeld uw smartphone maakt met de nieuwe Mitchell Acoustics uStream One speakers spreekt dus voor zich. Minder vanzelfsprekend is wellicht het feit dat beide speakers eveneens draadloos met elkaar gekoppeld zijn. U hoeft dus geen ‘lastig’ kabeltje tussen beide boxen te trekken, altijd prettig. Volgens de fabrikant leveren de nieuwelingen dezelfde geluidskwaliteit als u van ‘dure hifi-installaties gewend bent’. Maar dan zonder de kabelbrij die met dergelijke installaties gepaard gaat.

Kies voor statief of boekenplank

In de Mitchell Acoustics uStream One treft u een Clarit lagetoner aan, plus een tweeter voor de hoge tonen. De fabrikant beveelt aan om de speakers op een statief te plaatsen, dat moet  de beste geluidskwaliteit opleveren. Maar vrees niet: ook op de klassieke boekenplank komen de uStream One’s best tot hun recht. De nieuweling is leverbaar in de kleuren zwart en wit. In het Engelse thuisland zijn ze nu leverbaar, of en wanneer ze ook buiten die contreien verkocht gaan worden is op moment van schrijven nog niet bekend. De prijs valt in ieder geval mee: £499.