12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Winkels Stassen Hifi dealer Coda Technologies versterkers

Stassen Hifi dealer Coda Technologies versterkers

0
Stassen Hifi dealer Coda Technologies versterkers

Stassen Hifi heeft een dealerschap verworven voor Coda Technologies versterkers, in Tegelen kunt u er in het ‘palazzo’ naar luisteren.

Stassen Hifi is één van de oudste en mooiste hifi-bedrijven van Nederland. En ze beheren het unieke Palazzo luisterkasteel. Daarin vindt u maar liefst 18 geweldige luisterruimtes; een bijzondere plek waar Hifi liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Stassen wil – zo lezen we in het verspreide persbericht ‘Hifi-liefhebbers graag wat bijzonders bieden en had haar ogen laten vallen op het bijzondere Amerikaanse merk Coda Technologies. Na het beluisteren van de CSib geïntegreerde versterker was het team zo onder de indruk dat ze per direct met het merk zijn begonnen’.

Legendarisch geluid

Reactie Stassen: “Coda heeft het legendarische geluid van de oude Threshold versterkers die wij vroeger verkochten. Vele transistor versterkers beloven een buizen geluid, maar dat kan helaas niet met transistors. Coda is de enige die we kennen die toch wel een behoorlijk “buizen sausje” heeft en daarmee bedoelen we: Géén korreligheid in het hoog en communicatief geluid in het middengebied”. We lezen verder in het persbericht: ‘De door Hifi.nl met 5 sterren gewaardeerde Coda CSib geïntegreerde versterker staat luisterklaar in het Palazzo te Tegelen, snel zullen er meerdere modellen volgen’. Kortom, tijd om een voorzichtig en Covid-proef bezoek te plannen aan het luisterpaleis. Stassen is ook online vertegenwoordigd met een website.