15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Apple TV+: meer content onderweg?

Apple TV+: meer content onderweg?

0
Apple TV+: meer content onderweg?

Apple TV+ is een aardige streamingdienst voor een bescheiden abonnementsprijs (voor de meeste gebruikers vooralsnog zelfs gratis). Maar aan content ontbreekt het.

Apple TV+ is in de markt gezet om als betaalbare streamingdienst voor gebruikers van Apple-apparatuur te dienen. Het is minder gericht op kwantiteit, maar meer op kwaliteit. In de vorm van hoogwaardige eigen producties. Die zijn er ook inderdaad, u treft er zonder meer pareltjes op aan. Maar het tempo van nieuwe aanwas is laag. Te laag, mogelijk, gezien het feit dat Apple Jessie Henderson heeft aangenomen. Hij is de voormalig ‘executive vice president’ van de HBO Max streamingdienst. Hij voegt zich bij andere pas aangenomen hotshots uit het wereldje.

Putten uit meerdere bronnen

Apple TV+ had als doel om niet meer dan 12 films per jaar uit te brengen. Zoals gezegd allemaal eigen productie. Prima natuurlijk, maar op een gegeven moment bent u dan wel een keer uitgekeken. Al was het maar omdat lang niet alle onderwerpen u zullen interesseren. Een onlangs getekende overeenkomst met Skydance voor tekenfilms- en shows zal ongetwijfeld al gaan zorgen voor meer content. Ook wordt er gekeken naar een deal met Imagine Entertainment voor films. Verder kocht Apple de Sundance-film Coda. Kortom: hou de streamingdienst in de gaten de komende tijd.