15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Home Cinema - Custom Install EPOS presenteert de EXPAND Vision 3T

EPOS presenteert de EXPAND Vision 3T

0
EPOS presenteert de EXPAND Vision 3T

EPOS, dat deel uitmaakt van de Demant Group en voortbouwt op 115 jaar ervaring in innovatie en geluid, onthult de EXPAND Vision-serie.

Het is niet alleen goed geluid, maar zeker ook goed beeld dat een vereiste is bij werken op afstand. EPOS presenteert daarom de EXPAND Vision 3T – een video-samenwerkingsbar gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms op Android (MTRoA). EPOS: ‘De huidige flexibele medewerker heeft oplossingen voor videoconferenties nodig die doeltreffende samenwerking en productiviteit stimuleren, ongeacht de locatie. EXPAND Vision 3T, gecertificeerd en geoptimaliseerd voor Microsoft Teams, is een eenvoudig en intuïtief apparaat dat speciaal ontworpen is om je beter te concentreren en voor kleine vergaderruimtes, met maximaal zeven aanwezigen. Het is een slank en geavanceerd toestel met een ingebouwde camera en de Microphone Array Beamforming-technologie dat vergaderingen vlot laat verlopen door alle deelnemers te laten genieten van de duidelijkst mogelijke communicatie’.

Voor een vergadering alsof u er zelf bij bent

‘De trend richting flexibel werken, die het afgelopen jaar extra duidelijk geworden is, heeft ervoor gezorgd dat videovergaderingen de belangrijkste component van succesvolle samenwerking en teambuilding zijn geworden. De ontwikkeling van de EXPAND Vision 3T werd gevoed door de behoefte om een persoonlijke ervaring te simuleren. Met intelligent picture framing, verbeterde pan-, tilt- en zoom-functies (kortweg PTZ), stemtracking en EPOS AI ruisonderdrukkingstechnologie lijkt het alsof u zelf aanwezig bent’, zo schrijft de fabrikant in het verspreide persbericht.

Voldoet aan nieuwe normen voor hybride werken

Hybride werken zal in de toekomst ongetwijfeld alleen maar toenemen, maar de rol van persoonlijke vergaderingen mag niet uit het oog verloren worden. In een recent onderzoek van Work Trend Index zei 67 procent van de werknemers dat ze na de pandemie meer persoonlijke samenwerking wilden. Kleine ”huddle rooms” in kantoortuinen die verder volledig open zijn, zullen – zo denkt EPOS – dus van cruciaal belang zijn om tegemoet te komen aan nieuwe normen voor hybride werken. EXPAND Vision 3T vereenvoudigt de gebruikerservaring en zorgt ervoor dat er geen tijd wordt verspild aan onnodige installatie. Zelfs zonder computer kunnen gebruikers met één druk op de knop vergaderingen starten en content draadloos delen vanaf hun favoriete apparaat. Door een 4K-camera met een breekhoeklens en Sony®-sensor hoeft niet iedereen voor één scherm te kruipen, en superieure audio zorgt ervoor dat iedereen in de videoconferentie echt gehoord wordt.

Bespaart bedrijven tijd en geld

’Flexibel werken heeft individuen meer vrijheid gegeven, maar het heeft ook meer druk gelegd op bedrijven en IT-teams om technologie te leveren die nieuwe stijlen en omgevingen voor samenwerking mogelijk maakt. De EXPAND Vision 3T is een slim en kosteneffectief product dat niet alleen bedoeld is voor particulieren; het bespaart bedrijven ook tijd die besteed wordt aan tijdrovende updates en het oplossen van eenvoudige problemen. Het biedt een intelligente oplossing met automatische software-updates en de mogelijkheid om producten op afstand te beheren’, zo lezen we verder.

Sterke basis videosamenwerking

De lancering van EXPAND Vision 3T biedt EPOS de mogelijkheid om een sterke basis te leggen op de markt voor videosamenwerking door het productportfolio te consolideren met hoogwaardige audio- en video-oplossingen. Jeppe Dalberg-Larsen, de President van EPOS, vertelt: “De lancering van EXPAND Vision 3T is een belangrijke mijlpaal voor EPOS en vormt onze overstap naar de markt voor videosamenwerking. Met deze lancering willen we professionals de tools bieden die ze nodig hebben om optimaal samen te werken en te presteren, en tegelijkertijd de grenzen blijven verleggen van wat technisch mogelijk is om premium audio te leveren. Het traject van de videosamenwerking begint hier en we kijken ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk van EPOS op de voet te volgen.”

Theis Moerk, Vice President Product Management bij EPOS, vertelt: “We zijn erg verheugd over de lancering van onze allereerste videosamenwerkingsbalk, die aanvoelt als een natuurlijke uitbreiding van ons productportfolio. Door de introductie van EXPAND Vision 3T kunnen we geïntegreerde audio- en video-oplossingen leveren voor de moderne vergaderruimte, samen met onze partner Microsoft, die voorop blijft lopen op het gebied van innovatieve oplossingen voor videoconferenties.”

Beschikbaarheid en prijs:

De EXPAND Vision 3T is vanaf nu beschikbaar met een adviesprijs van €1399 euro.