12.8 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi IFA weer full scale event in september’

IFA weer full scale event in september’

0
IFA weer full scale event in september’

IFA 2021 moet volgens de organisatie weer gewoon ‘business as usual’ worden in september dit jaar. Een best opvallende uitspraak, want zo geweldig gaat het allemaal niet met Covid…

Daar waar andere organisatoren wijselijk een flinke slag om de arm houden wat grote evenementen betreft, denkt de organisatie van IFA 2021 in september uit de brand te zijn wat Covid betreft. Volgens de aankondiging op deze pagina wordt het weer een gewoon evenement zoals altijd: ‘With the world on course to emerge from the pandemic, IFA Berlin is set to take place as a full-scale, real-life event from 3 – 7 September 2021‘. Met dat ‘on course’ wat betreft het overwinnen van de pandemie lijkt het echter op dit moment nog best tegen te vallen. De verwachting is dat er na de zomer zonder meer weer een piek aan besmettingen aan zit te komen. Even afwachten dus of de IFA van dit jaar werkelijk een ‘normale’ beurs gaat worden. En zelfs als dat in Duitsland ‘t geval wordt, wil dat nog niet zeggen dat iedereen onbezorgd zal kunnen afreizen naar Berlijn.

Nieuwe onderdelen

Hoe dan ook, de wellicht wat overenthousiaste aankondiging is stellig. Volgens de organisatie van de IFA is 80 procent al volgeboekt wat exposanten betreft. Er zal heel veel aandacht aan de veiligheid van bezoekers besteed worden. De volledige beursvloer van de Messe Berlin zal in beslag worden genomen. Nieuw dit jaar zijn de onderdelen Tech Up for Women en Berlin Photo Week. Kortom: als u een gokje wilt wagen, zet dan vast de periode van 3-7 september in de agenda.