19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi We veilen onze DALI Rubicon 6

We veilen onze DALI Rubicon 6

6
We veilen onze DALI Rubicon 6

We hebben een jaar lang getest met de DALI Rubicon 6. Een heerlijke vloerstaander die gemakkelijk aanstuurbaar is en een vriendelijk klankkarakter bezit. Uitstekend om mee te werken. Maar aan alles komt een einde. Dus ook aan de leenperiode van deze DALI Rubicon 6. Maar van DALI mogen we hem dus veilen! En het bedrag gaat naar een goed doel. 

Veiling!

DALI was zo vriendelijk om de Rubicon 6 te doneren. We mogen hem veilen en het bedrag doneren aan een goed doel. Welk goede doel we blij gaan maken, staat nog niet vast. We vragen u hierbij om wat ideeën. Kika? Voedselbank? Hartstichting? WNF? Wij staan overal voor open.

Maar voordat het zover is, moet u natuurlijk eerst bieden op deze prachtige speaker. We hebben vanzelfsprekend de originele dozen erbij, net als de frontjes, spikes, etc. Helemaal smetteloos zijn ze niet: er zitten wat krasjes bovenop door gebruik op shows.

Hoe bieden?

Heel simpel: bied via de reacties. Of stuur een e-mail via het contactformulier. Wij zetten dan in de reacties wat het hoogste bod is.

De veiling loopt de gehele maand april!

6 REACTIES

  1. Ik pleit voor een doel in de Kunst & Culturele sector in Nederland. Die is ongenadig hard getroffen en zonder muzikanten geen muziek om van te genieten via de audio apparatuur.

    De goede doelen die verbonden zijn aan ziektes en gezondheid halen hun geld toch wel op, ongeacht hoe de staat van de wereld is.