20.1 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoons Amazon Echo Buds 2nd Generation in-ears

Amazon Echo Buds 2nd Generation in-ears

0
Amazon Echo Buds 2nd Generation in-ears

Amazon brengt binnenkort een nieuwe versie van de Echo Buds in-ear uit. Echte draadloze exemplaren en ANC aan boord.

De Amazon Echo Buds 2nd Generation beschikt over diverse verbeteringen ten opzichte van de eerste generatie in-ears van het merk. Wat in ieder geval opvalt is de lagere prijs, u koopt een setje voor de introductieprijs van $120 (een tientje minder dan de voorganger). De reguliere prijs bedraagt $140, ook nog altijd tamelijk betaalbaar te noemen. En veel minder dan wat Apple voor z’n AirPods Pro vraagt in ieder geval. Verder is de actieve lawaai-onderdrukking (Active Noise Cancelling ofwel ANC) verbeterd, terwijl het gewicht van ‘t geheel verminderd is.

ANC met Pass-through

De verbeterde ANC is nu ook voorzien van een pass-through mode. Ofwel: als u even mee wilt luisteren met de omgeving kan dat eenvoudig zonder de dopjes uit uw oren te hoeven halen. Vanzelfsprekend ondersteunt de Amazon Echo Buds ook de huiseigen slimme assistent Alexa. De dopjes zijn in de VS leverbaar vanaf ongeveer halverwege deze maand. Wanneer ze precies naar onze contreien komen is nog niet duidelijk, even afwachten dus. Grote kans echter dat ze vrij snel opduiken bij de Duitse Amazon, bijvoorbeeld. Sla uw slag als u toevallig zoekende bent naar een redelijk betaalbaar setje in-ears.