17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Personal Audio Mobiele spelers Astell & Kern A&futura SE180 met wissel-DAC

Astell & Kern A&futura SE180 met wissel-DAC

0
Astell & Kern A&futura SE180 met wissel-DAC

De nieuwe Astell & Kern A&futura SE180 beschikt over een alleraardigste feature: de DAC-module is verwisselbaar.

De Astell & Kern A&futura SE180 beschikt over verwisselbare DACV-modules. Het idee daarachter is, dat u een DAC kiest die bij uw persoonlijke geluidsvoorkeur past. En geen angst: u wordt niet verplicht tot aanschaf van een DAC. Bij aanschaf van de speler ‘krijgt’ u er standaard een 8-kanaals DAC in de vorm van de SEM1 ESS ES9038PRO bij. Kortom: u kunt meteen aan het luisteren slaan. Extra voordeel van de fysieke scheiding van beide onderdelen (speler en DAC) is volgens de fabrikant, dat HF-straling uit de ‘computermodule’ volledig wordt geblokkeerd.

Gebruikersinterface vernieuwd

Verder laat Astell & Kern weten dat de gebruikersinterface van de A&futura SE180 meer als dat van een Android-smartphone aanvoelt. En daardoor zullen gebruikers dus sneller hun weg vinden in het geheel. Mocht u de DAC-module willen upgraden, dan komt de SEM2 Asahi Kasei AK4497EQ Dual DAC later dit jaar als eerste beschikbaar. Deze is in staat tot het ten gehore brengen van muziek in een kwaliteit tot en met 32 bit / 768 kHz en native DSD tot en met DSD512. De ‘ready to play’ Astell & Kern A&futura SE180 met de al genoemde DAC-module meegeleverd kost u €1599, leverbaar vanaf deze maand.