20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Accessoires IsoAcoustics met nieuwe Aperta Sub-voet

IsoAcoustics met nieuwe Aperta Sub-voet

4
IsoAcoustics met nieuwe Aperta Sub-voet

IsoAcoustics breidt de Aperta Series uit met een nieuwe subwoofer-voet, met als voor de hand liggende naam Aperta Sub.

IsoAcoustics met nieuwe Aperta Sub-voet, waarmee u volgens de fabrikant het genot van uw lage tonen maximaliseert. En tegelijkertijd – niet geheel onprettig in onze overbevolkte contreien – de buren te vriend houdt. De Aperta Sub is een isolerende oplossing voor subwoofers met een gewicht tot 36,3 kilo. De basis moet zorgen voor een betere basdefinitie, terwijl doordreunen naar naastgelegen ruimten verminderd wordt. Volgens IsoAcoustics voorkomt u met de Aperta Sub een kostbare en complexe aanpassing van de luisterruimte; de voet moet door de omgeving veroorzaakte bijgeluiden elimineren.

Vloerbedekkingsvoeten erbij

Verder moet de Aperta Sub volgens IsoAcoustics garant staan voor een strakkere basrespons en een grotere helderheid. Door de sub los te koppelen van het dragend oppervlak, neemt de voet de taak als manager van de lagetonen-energie over. Het ontwerp van de voet is – zo laat de fabrikant weten – de eenvoud zelve, bestaande uit boven- en onder-isolatoren verbonden via een star frame. De gepatenteerde IsoAcoustics isolatoren zijn richtinggevoelig en ontworpen om de subwoofer zodanig te plaatsen dat deze in lijn ligt met de drivers. Verder krijgt u bij de Aperta Sub ook vloerbedenkkingsvoeten meegeleverd, voorzien van spikes die het geheel stevig verankeren in de vloerbedekking. De voet is per 7 juni van dit jaar verkrijgbaar, voor een betaalbaar bedrag van €179 per stuk. Meer informatie op de Nederlandse site van InfoAcoustics.