11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Netflix introduceert stapsgewijs Play Something

Netflix introduceert stapsgewijs Play Something

0
Netflix introduceert stapsgewijs Play Something

Het vele thuiszitten en binge watching heeft u een beetje uit balans gebracht betreffende ‘wat moet ik nu weer kijken…’? Netflix helpt!

Om de keuze-malaise na vele maanden bankhangen en series kijken te doorbreken, introduceert Netflix stapsgewijs de feature Watch Something. Het moet een uitkomst zijn voor een ieder die niet meer kan of wil kiezen. Gewoon op een knop drukken en kijken maar. Laat u verrassen dus, maar dan wel met iets dat – volgens Netflix- binnen uw smaakpatroon valt. De keuze wordt namelijk gemaakt naar aanleiding van uw kijkgedrag in ‘t verleden, dus de kans is vrij groot dat de streamingdienst u iets passends toont.

Drukken en kijken

De Netflix Play Something-functionaliteit wordt als eerste op tv’s uitgerold, Android-apparaten volgen later. Wanneer de optie uiteindelijk ook in onze contreien beschikbaar komt (of dat wellicht op sommige toestellen al is!) kunnen we niet voorspellen. Kwestie van de Netflix-app op de tv openen en kijken of er een pontificaal aanwezige Play Something-knop te zien is. Zo ja: druk erop en gaan. En oh: mocht het getoonde u niet bevallen dan start u met nog een knopdruk gewoon iets anders. Kortom: een ideale oplossing voor de professionele couch potatoe. En dat zijn we in de pandemie zo ongeveer allemaal geworden, de een wat meer dan de ander…