14.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Plixir Power voor het eerst in Nederland

Plixir Power voor het eerst in Nederland

0
Plixir Power voor het eerst in Nederland

De audiofiele producten van Plixir Power uit Singapore zijn voor het eerst verkrijgbaar in Nederland, ontkoppel uw hifi van het lichtnet en geniet van storingsloos geluid.

De audiofiele voedingen, powerconditioners en gebalanceerde voedingskabels van Plixir Power worden wereldwijd geroemd, zo lezen we in het persbericht van importeur Audio-Essence. Zij importeren de producten van Plixir Power sinds 1 mei van dit jaar als enige exclusief naar Nederland; via hun site worden de apparaten van het merk eveneens verkocht. ‘Plixir Power focust op de ‘true tone’ weergave van muziek, en onderscheidt zich van haar concurrenten door het bekende concept van scheidingstransformatoren te perfectioneren. De unieke door Plixir Power ontworpen en door Noratel gewikkelde transformatoren, met XQ ‘eXtra Quiet’ kern, zijn volledig gebalanceerde opgebouwd en maken Plixir Power producten tot de ultieme Power Conditioners en voeding die je gehoord moet hebben. Door volledige ontkoppeling van het lichtnet, presteert uw HiFi-systeem optimaal. Hoogfrequente storing en ruis krijgen geen kans om de weergave te beïnvloeden, en u ervaart alleen nog rust en reinheid in de muziek. Gerard Buist en Martin Wijbenga van Audio-Essence vertellen u er graag meer over en laten het u graag zelf ervaren’, aldus Audio-Essence. Dat laatste is natuurlijk erg prettig, uw eigen gehoor telt zoals altijd het zwaarst!