10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Fabrikanten Viertron distributeur van Nederlands Noble & Noble

Viertron distributeur van Nederlands Noble & Noble

0
Viertron distributeur van Nederlands Noble & Noble

Viertron heeft het distributeurschap vervorven voor ‘t Nederlandse luidsprekermerk Noble & Noble, van lekker dichtbij dus.

Ook in ons land zijn er diverse high-end fabrikanten actief, zoals bijvoorbeeld (de nieuwe) luidsprekerbouwer Noble & Noble. Viertron laat in z’n meest recente nieuwsbrief weten distributeur van het merk te zijn geworden. We quoten even onbeschaamd de beschrijving van de Viertron Noble & Noble productpagina: ‘Hét nieuwe Nederlandse merk actieve luidsprekers. Toegegeven dat de prijs niet voor iedereen haalbaar is, zijn we toch van mening dat u ze in overweging dient te nemen bij het kiezen van uw nieuwe installatie en wel omdat de performance ondubbelzinnig geweldig is!

Ga zelf luisteren

Verder vindt Viertron: ‘Op technisch vlak zijn de prestaties vergelijkbaar met systemen die een veelvoud moeten kosten. Neem daarbij het ontbreken van veel kastjes en kabels en de keus wordt helder. Als u het aan durft ga dan eens luisteren bij een van de nieuwe dealers. Zij kunnen u uitleggen waarom het zo erg goed is wat u gaat horen en helpen u bij de installatie indien wenselijk’.