20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Clearaudio Professional Power 24 Volt voeding

Clearaudio Professional Power 24 Volt voeding

2
Clearaudio Professional Power 24 Volt voeding

Clearaudio heeft een passende gelijkspanningsvoeding voor de Ovation en Innovation Series uitgebracht, die 24 Volt aan de uitgang levert.

De nieuwe Clearaudio Professional Power voeding is bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met de Ovation of Innovation Series platenspelers van hetzelfde merk. Inzet van de cylindervormige voeding moet volgens Clearaudio duidelijk hoorbaar zijn, mede ook omdat de uitstekend afgevlakte voedingsspanning volgens hen voor een een zuiverder en gelijkmatiger loop van de motor zorgt. De Professional Power is ontworpen om het gat tussen de standaard meegeleverde voeding en de Smart Power 24V op te vullen.

Transformator-gebaseerd

In de nieuwe voeding heeft Clearaudio onder meer een resonantie-geoptimaliseerde trafo ingezet, alsmede ‘professionele elektronische componenten’. De voeding is leverbaar met een ingangsspanning bedoeld voor 110V of 240V, in beide gevallen wordt een strak afgevlakte gelijkspanning van 24V bij maximaal 1,4A geleverd. U dient voor deze voeding een bedrag van €690 te betalen.

2 REACTIES

    • Inderdaad. Mee eens, maar kennelijk is er behoefte naar een “betere” voeding, voor diegene die er willen in geloven.
      Naar mijn mening is er wat mis met een fabrikant, als er achteraf een voeding wordt gemaakt en aangeboden. Met het ontwerp van een versterker, moet er al gelijk in het begin rekening worden gehouden met een goede voeding.
      Het is ook meestal een marketing issue. Tenzij het een modificatie betreft.