13.8 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Sagemcom met Dolby Atmos set-top box

Sagemcom met Dolby Atmos set-top box

0
Sagemcom met Dolby Atmos set-top box

Sagemcom heeft een nieuwe set-top box uitgebracht, voorzien van Dolby Atmos ‘verzorgd’ door B&O. De hoogte in met kabel-tv dus.

De nieuwe Sagemcom Video Soundbox is een set-top box die wereldwijd wordt uitgebracht en te koop moet zijn bij uw kabel-tv-provider. Vodafone Spanje is de eerste in Europa die het apparaat aan z’n klanten aanbiedt. Bijzonder aan het apparaat zijn de ingebouwde speakers met Dolby Atmos. Dat geheel – inclusief een actieve en passieve sub – is ontworpen door B&O.

Compleet geheel

Verder is de Sagemcom Video Soundbox een all-in-one met ondersteuning voor 4K video, de mogelijkheid tot streamen van muziek via Wifi, ingebouwde spraakassistenten en meer. Voordeel van een apparaat als dit is – vanzelfsprekend – dat u de ingebouwde middelmatige speakers van uw tv omzeilt en u tegelijkertijd geen aparte soundbar aan hoeft te schaffen. Nadeel is dan weer dat u het apparaat eigenlijk alleen kunt gebruiken als dat gepreconfigureerd door uw kabelboer geleverd wordt. En dat betekent mogelijk nog even geduld in onze contreien.