12.2 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Muziek Tivoli Vredenburg: Walk The Line My First Festival

Tivoli Vredenburg: Walk The Line My First Festival

0
Tivoli Vredenburg: Walk The Line My First Festival

Nu de Covid-cijfertjes een stijgende en meer permanente verbetering tonen, begint het Utrechtse muziekcentrum Tivoli Vredenburg weer uit te pakken.

Het My First Festival van Tivoli Vredenburg is altijd één groot feest. Kinderen kunnen er op een wel heel leuke manier kennismaken met allerlei soorten muziek. Van klassiek via jazz tot pop, funk en wat al niet meer. Een en ander wordt gelardeerd met workshops en andere activiteiten. Normaliter wordt My First Festival door het hele ruim bemeten pand heen van het Utrechtse muziekcentrum gehouden. Fladder vrij als een vlinder van zaal naar zaal, optreden naar optreden. Dát durft Vredenburg Utrecht – terecht – nog net niet aan. Vandaar dat er dit jaar op zondag 18 juli een soort van ‘Light’-variant op het programma staat. We lezen in de verspreide nieuwsbrief: ‘Tijdens deze Walk the Line: My First Festival loop je door TivoliVredenburg, van optreden naar optreden. Eerder toverden we tijdens My First Festival ons hele gebouw om tot muzikaal speelparadijs voor kinderen. Nu organiseren we een mini-versie met Walk the Line: My First Festival. Doorkruis ons gebouw en ontdek de leukste, mooiste en gekste optredens voor het hele gezin’. Kaarten zijn alhier verkrijgbaar.

Onvergetelijke ervaring

We lezen verder: Tijdens deze Walk the Line:Zondag 18 juli geniet je in één tour van het samenspel en zang van duo Clean Pete, Braziliaanse swing van Trio MPB, en de prachtige liedjes van Kenny B.’. Uit eigen ervaring weten we dat het een verdraaid leuke en voor kinderen absoluut onvergetelijke ervaring op kan leveren. Bovenstaande foto hebben we gemaakt in december 2019, toen we nog frank en vrij zorgeloos over de wereld huppelden. Ach, die mooie herinneringen…