Astell&Kern presenteert A&ultima SP2000T

1
Astell&Kern

De nieuwe Astell&Kern A&ultima SP2000T heeft wat mooie eigenschappen van vlaggenschip SP2000T opgepikt, plus nieuwe zaken.

U kunt op de Astell&Kern A&ultima SP2000T kiezen uit drie versterkeropties, waaronder eentje gebaseerd op buizen. Dit Triple Amp-systeem biedt de keuze uit buizenversterker, op-amp en hybride. In het laatste geval worden zowel de buizen als op-amp samen ingezet. Welke modus u kiest is – natuurlijk – afhankelijk van smaak en soort muziek die u beluistert. Alle modi zijn bruikbaar in combinatie met de 2,5 mm, 3,5 mm en 4,4 mm-uitgangen die op het apparaat aanwezig zijn. Voorafgaand aan de eindversterkertrap treft u een quad-DAC gebaseerd op vier ESS ES9068AS DAC-chips aan. Het geheel ondersteunt MQA 8x rendering. Ook nieuw is Replay Gain dat zorgt voor een gelijk gemiddeld volume van tracks, geen oerendharde verrassingen tijdens het luisteren dus.

Oktober

De Astell&Kern A&ultima SP2000T is leverbaar vanaf oktober dit jaar; de prijs is nog onbekend en ook verdere details ontbreken vooralsnog. Waarbij u – qua prijs – in het achterhoofd moet houden dat het huidige topmodel van ‘t merk $3499 kost.

1 REACTIE