11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Audio Video Show Warschau afgelast

Audio Video Show Warschau afgelast

0
Audio Video Show Warschau afgelast

De op een na grootste audioshow in Europa – naast High End München – gaat dit jaar niet door; de organisatie van de Audio Video Show Warschau vond dat niet verantwoord.

Met alle nieuw opduikende Covid-varianten die wel heel erg makkelijk in verspreiding zijn en ook nog eens vooral jongere leeftijdsgroepen te raken is het organiseren van grootschalige evenementen een gok. De organisatie van de Audio Video Show Warschau wilde die gok om helaas begrijpelijke redenen niet nemen. Het evenement (klik rechtsboven voor Engels) dat traditioneel altijd in de herfst plaatsvindt gaat dan ook niet door in 2021. In 2022 wordt een nieuwe poging gewaagd, in ieder geval qua planning. Of het dan écht doorgaat? Dat is afwachten natuurlijk.

Veelzijdig

De Audio Video Show Warschau is een beetje op dezelfde leest geschoeid als de High End München. U treft er – bij doorgang… – een scala aan high-end en ultra-high-end merken aan op het vlak van beeld en geluid. Daarnaast is voorzien in lezingen en is er een grote hoofdtelefoon-show. Voor de liefhebbers wordt er ook druk gehandeld in vinyl, waarbij zowel nieuwe releases als bijzondere tweedehands-albums van eigenaar (kunnen) wisselen. Het aardige is dat München en Warschau elkaar perfect aanvullen. De een gehouden in het voorjaar en de ander in de herfst, zo komen (kwamen) we het jaar wel door! Nou ja, afwachten tot er weer een meer normale toestand ontstaat en dit soort evenementen – desnoods kleinschaliger – weer gehouden kunnen worden.