Logitech Zone draadloze in-ears voor zakelijk gebruik

0
Logitech

De nieuwe Logitech Zone in-ears zijn volledig draadloos en gecertificeerd voor gebruik met Zoom, Teams en Google Meet. Perfect voor zakelijk gebruik dus.

We blijven veel thuiswerken, en voor een behoorlijk deel van de mensheid zal dat ook een – al dan niet gedeeltelijk – blijvertje zijn. En voor het onvermijdelijke erbij behorende online vergaderen komt de nieuwe Zone van Logitech dan best van pas. Het is de eerste in-ear die gecertificeerd is voor alle drie de grote ‘samenwerk-platforms’ Zoom, Teams en Google Meet. De geluidskwaliteit is geoptimaliseerd voor hoge kwaliteit spraak. Handig is dat de dopjes zowel compatibel met Bluetooth als met een meegeleverde draadloze USB-zend-ontvanger zijn. Die laatstgenoemde kunt u bijvoorbeeld in uw computer prikken. Blijft u én verbonden met uw smartphone én de computer wat handsfree geluid betreft.

ANC

Om ook in meer lawaaiige omgevingen rustig te kunnen werken, heeft Logitech gedacht aan Active Noise Cancelling (ANC). Deze is tevens voorzien van een transparante modus, dus mocht u in een bubbeltje met een paar collega’s fysiek samenwerken dan kan overleg gevoerd worden zonder de dopjes steeds weer uit het oor te hoeven trekken. De speeltijd op een setje volle accu’s van de Logitech Zone is op papier beduidend langer dan wat veel consumenten-exemplaren bieden: 6 uur spreektijd of 9 uur luisteren met ANC ingeschakeld (met ANC uit wordt dat respectievelijk 6,5 uur en 12 uur). U kunt kiezen uit de kleuren Graphite en Rose. Leverbaar vanaf de herfst dit jaar voor een bedrag van $299; een bekabelde variant kost $99.