RTI weer terug ‘thuis’ bij Viertron BV

0
Viertron

Na 5 jaar distributie via UK kanalen is RTI weer terug thuis bij Viertron BV, een feit waar de distributeur en groothandel vanzelfsprekend blij mee is.
Vanaf de Brexit-datum was er te veel vertraging in logistiek en administratie vanuit de UK. De voormalige distributiepartner zette daarom een punt achter het EU-avontuur, waarna RTI Viertron weer opzocht. Marijn Nederlof: “Ik ben blij met de vraag van RTI om ze ‘weer’ te mogen vertegenwoordigen. De producten passen in ons assortiment en bij onze toekomst visie. Ron Klootwijk die de ondersteuning, training en sales van RTI altijd trouw is gebleven zal ook binnen Viertron de vrijheid krijgen om de komende jaren deze markt verder te laten groeien”

Officieel partner

Sinds 1 augustus is Viertron officieel partner, met enkele dagen zal de complete voorraad beschikbaar zijn en kunnen producten uit de voorraad in Barendrecht besteld worden. Viertron: ‘RTI behoort in de markt van AV bediening, audio en video distributie tot de top 5 merken naast Control4, Crestron, Savant en KNX. RTI is te vinden in allerlei toepassingen van superjachten tot woonkamers en van hospitality tot boardrooms’. Ook voor RTI is er nu een pagina op de website van Viertron beschikbaar, inclusief eventuele aanvullende informatie.