22.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio gaat livestreamen vanaf Dutch Audio Event

Alpha Audio gaat livestreamen vanaf Dutch Audio Event

7
Alpha Audio gaat livestreamen vanaf Dutch Audio Event

Op 30 en 31 oktober is het eindelijk weer zover: een mooie hifishow in Nederland. Voorheen bekend als de Xfi-show, is het Dutch Audio Event in het Koningshof in Veldhoven. En Alpha Audio gaat daar livestreamen! 

Het Dutch Audio Event is dus op 30 en 31 oktober 2021. Dat is het laatste weekend van die maand. Alpha Audio houdt zijn live stream Events altijd op de laatste zondag van de maand. Nu zou dat samenvallen wat natuurlijk niet handig is voor zowel Alpha Audio als het Dutch Audio Event als u: de potentiele bezoeker.

Echter kunnen we er ook een voordeel uit halen: waarom niet een Live Stream Event houden óp het Dutch Audio Event? En dat hebben we samen met de organiserende partijen – X-Fi en Hifi.nl – dan ook doorgenomen. En gelukkig waren zij net zo enthousiast als wij!

Het plan

Het idee is dat we op de show zelf de live-test / het live event gaan houden. Natuurlijk kunnen we dan publiek toelaten en met dat publiek de sets beluisteren, wat het erg gezellig en interactief kan maken.

Verder kijken we naar de mogelijkheid live interviews te streamen en natuurlijk tijd in te ruimen uw vragen te beantwoorden. Kortom: we gaan er wat moois van maken in het weekend van 30 en 31 oktober. We hopen u ook daar te zien én anders in de live-streams terug te zien.

7 REACTIES