11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Audiophile Day komt er weer aan

Audiophile Day komt er weer aan

2
Audiophile Day komt er weer aan

Op 2 oktober is het tijd voor alweer de zesde editie van Audiophile Day. Bedoeld voor een ieder die gecharmeerd is van (de betere) hifi en muziek.

Zet een handjevol audiofielen bij elkaar en je hebt binnen een paar seconden een geanimeerd gesprek. Over natuurlijk apparatuur, maar zeker ook over muziek. Want – zo ziet ook de organisatie van Audiophile Day – de smaak van audiofielen is nogal ‘eclectisch’. Over het algemeen luistert de ware hifi-liefhebber naar allerlei soorten muziek, verdeeld over al even veel genres. Een ‘open mind dus’, zeg maar.

Commercieel interessant

Audiophile Day is bedoeld om muziek- en audioliefhebbers van over de hele wereld een eigen dag te geven. Waarbij geldt dat audiofielen niet alleen een bijzondere groep mensen vormen, maar dat ze zeker ook banen creëren met hun specifieke wensen- en eisenpakket. De high-end-industrie bloeit en groeit onder – vanzelfsprekend – het motto ‘u vraagt, wij draaien’. Tegelijkertijd is de betere hifi bereikbaarder dan ooit te voren in de geschiedenis; voor ieder budget is wel wat moois te vinden. En dat maakt die ‘audiofiel’ in alle verschijningsvormen en gradaties ook commercieel interessant. Meer informatie over Audiophile Day vindt u op de bijbehorende website. Geniet van deze dag speciaal voor u in het leven geroepen, zouden we zeggen.

2 REACTIES