14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Dutch Audio Event 2021 in oktober

Dutch Audio Event 2021 in oktober

10
Dutch Audio Event 2021 in oktober

Het Dutch Audio Event – de nieuwe naam van de welbekende XFi – staat dit jaar voor oktober op de rol, op de vertrouwde locatie in Veldhoven.

Eigenlijk had het Dutch Audio Event al vorig jaar gehouden moeten worden, maar toen gooide Covid flink roet in het eten. De organisatie acht het dit jaar veilig genoeg om het nogmaals te proberen, op 30 en 31 oktober om precies te zijn. Net als altijd wordt het geheel weer gehouden in Hotel NH Koningshof in Veldhoven (wat dan weer vlakbij Eindhoven ligt). Goed idee dus om alvast in de agenda te noteren, zeker als u al gevaccineerd bent inmiddels en weer wat meer aan het gewone leven deel kunt nemen. Het evenement belooft net als de voormalige XFi een interessant geheel op te leveren, met interessante deelnemers.

Streamen

Alpha Audio geeft eveneens acte de présence op Dutch Audio Event. U kunt daar een live stream verwachten, waarbij het zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen. U bent welkom. Meer informatie over wat Alpha Audio precies gaat doen vindt u in dit eerder gepubliceerde artikel.

10 REACTIES

 1. In een woord gevat: teleurstellend debuut van de nieuwe organisatie.
  Waar zijn Focal, AKG, Beyerdynamic, Hifiman, Audize, Raal en ga zo maar door.
  Geen enkele Headphone merk aanwezig terwijl dit de afgelopen maanden wel groots werdt aangekondigt.
  Was ook dan ook zeer verbaast over deze afwezigheid.
  En met mij velen andere die ik gesproken heb.
  Koop in ieder geval geen kaarten meer vooraf online als ik al besluit om nog eens te komen.

 2. Dankjewel, ik was van plan naar het dutch audio event te gaan. Ben benieuwd naar jullie en ook naar het verhaal van Hans Beekhuyzen. Op de website https://dutchaudioevent.nl/ is het verder nog erg rustig. Afgezien van de mogelijkheid om kaartjes te kopen (dat wel) is er een maand voor de datum nog nauwelijks iets te zien over het programma.

  Wat dat betreft lijkt de gratis iEar Audio Show https://audioshowiear.nl/ het beter voor elkaar te hebben. Zij zijn al actief bezig ons te verleiden met allerlei aankondigingen.

  Anyway… twee potentieel interessante shows. Misschien ga ik wel naar beide.