11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Marantz introduceert HDMI-Switch VS3003

Marantz introduceert HDMI-Switch VS3003

1
Marantz introduceert HDMI-Switch VS3003

Marantz heeft een 3-in-1-uit 8K HDMI switch uitgebracht, typenummer VS3003. Koppel meerdere 8K-bronnen aan uw entertainmentsystem.

De nieuwe Marantz HDMI-switch VS3003 is volgens de fabrikant ontworpen om bezitters van 8K AV-receivers van Marantz de mogelijkheid te geven om tot drie 8K en 4K/120Hz-bronapparaten aan te sluiten op hun entertainmentsysteem. De VS3003 heeft een compact design en is daardoor eenvoudig te plaatsen. In breedte en diepte is de switch niet groter dan een Blu-ray-doosje, met een voorpaneel van geborsteld aluminium en een kleine draagbare IR-afstandsbediening om tussen de ingangen te schakelen. Bovendien is de switch compatibel met HDMI CEC, zodat hij automatisch wordt in- en uitgeschakeld en van ingang wisselt zodra HDMI CEC is ingeschakeld op alle aangesloten HDMI-apparaten, waaronder de switch, AV-receiver, TV en aangesloten 8K-bronapparaten. Verder kan de VS3003 ook worden bediend via de afstandsbediening van de AV-receiver, als een gebruiker die optie verkiest boven een speciale IR-afstandsbediening of HDMI CEC.

Muurbeugels

De VS3003 wordt geleverd met afneembare muurbeugels en een IR-repeatermogelijkheid voor rekinstallaties, plaatsing uit het zicht of AV-meubels die een IR-receiver kunnen blokkeren. Hiermee is het apparaat perfect voor thuisbioscoop bouwers en AV enthousiastelingen.

Compatibele Marantz AV-receivers, AV-versterkers en AV-preprocessors:

  • AV8805A
  • AV7706
  • SR8015
  • SR7015
  • SR6015
  • SR5015 / DAB
  • NR1711  

Beschikbaarheid

De VS3003 HDMI switch van is in oktober 2021 beschikbaar op Marantz.com, alsook via erkende dealers, voor een MSRP van €199.

1 REACTIE